Huoltokorjaamo palvelee ammattitaidolla Mikkelissä

Ota yhteyttä

Kohvakan Koneasema Oy on ammattitaidolla palveleva huoltokorjaamo Mikkelissä. Tarjoamme Hankkijan sopimushuoltoa ja konekorjaamon palveluita sekä korkeatasoisia hydrauliikkatuotteita.

  • hankkija logo
  • hydroscand

Palvelemme pitkällä työkokemuksella sekä koulutuksen tuomalla asiantuntijuudella. Toteutamme myös maatalous- ja koneurakointia tarpeidesi mukaan sekä kattavia kuljetuspalveluita ja lietteen siirtoa.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää laajasta palveluvalikoimastamme! Palvelemme sinua mielellämme.

Korjaamme ja huollamme Hankkijan tuotemerkkejä

Meiltä saat kaikki Hankkijan myymien tuotemerkkien korjaus- ja huoltotyöt kilpailukykyiseen hintaan. Työvälineistömme on monipuolinen ja hyvin huollettu, mikä takaa onnistuneen ja nopean työskentelyn. Teemme korjaus- ja huoltotyöt huolellisesti, korkealaatuiseen työnjälkeen panostaen.

Koska kuulumme Hankkijan sopimushuoltoverkostoon, Hankkija on kouluttanut työntekijämme käyttämään alan parhaimpia työmenetelmiä sekä viimeisimpää tekniikkaa. Meiltä hoituu siis vaativammatkin huollot ja korjaukset asianmukaisesti.

Lisäksi saat meiltä myös hydrauliikka voiteluaineet ja rasvat.

Ota yhteyttä

Olemme hydrauliikan ammattilaisia

Meiltä saat laadukkaat Hydroscand-letkut ja -liittimet, sekä voiteluaineet ja rasvat. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa paineilmaletkut ja pyörivät liittimet. Kaikki Hydroscand-tuotteet käyvät läpi tarkan laaduntestausprosessin ennen markkinoille tuloaan. Voit siis luottaa niiden korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Mikäli haluat lisätietoja Hydroscand-letkuista ja -liittimistä, jaamme mielellämme tietotaitomme kanssasi. Olemme hydrauliikan monipuolisia ammattilaisia, joilla on laaja asiantuntemus hydrauliikkatuotteista ja niiden ominaispiirteistä. Neuvomme sinua mielellämme tuotteiden käyttöönotossa ja käytössä.

Kysy lisää

Ota yhteyttä joustavasti palvelevaan huoltokorjaamoomme

Huoltokorjaamomme palvelee osoitteessa Ursuksentie 1, 51600 Haukivuori. Kun tarvitset Hankkijan sopimushuoltoa tai konekorjaamon monipuolisia palveluita, käänny puoleemme. Autamme sinua mielellämme myös käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivien hydrauliikkatuotteiden valinnassa. Palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä.